Strømris nå | Dagens strømpris | minspotpris.no

Behandlingsansvarlig

Daglig leder hos WebBroker  AS er hovedansvarlig for behandling av personopplysninger i selskapet.

OrgNr  975941310
WebBroker AS
Vingveien 2
4054 Sola

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer ikke personopplysninger .

Innhenting av personopplysninger

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best mulig kundeopplevelse og service.
En informasjonskapsler er en liten tekst som som lagres på din maskin og som ikke deles med andre.
Vår bruk av informasjonskapsler er svært begrenset.

Google AdSense

Vi benytter Google AdSense som markedsføre tjenester/produkter fra Googles annonsenettverk. Google AdSense samler inn opplysninger og bruker informasjonskapsler for personlig tilpasning av annonser og måling for å tilby deg mer relevante annonser.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics som analyserer hvordan besøkende bruker vårt nettsted. Les Googles retningslinjer for personvern.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Generelle rettigheter

I de tilfeller vi behandler personopplysninger gjøres dette i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Personvernombud

Selskapet er ikke offentlig virksomhet, behandler ikke informasjon om straffedømte og sensitiv informasjon. Selskapet har derfor valgt ikke å ha personvernombud.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til post@minspotpris.no



MinSpotpris mottar inntekter utelukkende via annonseinntekter slik at bruk av dette nettstedet krever bruk av cookies.

Powered by WebBroker AS
Vi bruker coockie for å forbedre din bruker opplevelse.